Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potenciaszervíz

Rengeteg ember kűzd potencia problémákkal, ezekre keresünk és találunk megoldást!

Címkék

Archívum

PotenciaSzervíz - ne aggódj, szexelj

2012.04.15. 17:53 EscortHungary

Rugaszkodj el az ágytól

Hazafelé tartottunk a nőmmel egy házibuli után. Éjjel fél kettő volt és úgy gondoltuk, hogy nem a megszokott úton megyünk haza. Át akartunk vágni egy kis közön, ahol csak gyalogosan lehetett közlekedni. Furcsa nyögésszerű hangokra lettünk figyelmesek. Egy nyitott ablakból jött a hang. Közelebb mentünk és belestünk. Egy pár szeretkezett a szobában. A nő hanyatt feküdt, a férfi előtte térdelt és fogta a nő nyakába tett lábait. A nőm egész a kerítésig ment és onnan nézte. Mellé osontam halkan én is. Az arcát néztem, ahogy teljesen átszellemülve nézi. 

- Izgat, amit látsz? – kérdeztem suttogva. 

- Nagyon. Nedves lett a bugyim – válaszolta.

A kezemet a lába közé csúsztattam és végig simítottam a puncijáig. Tényleg átázott a bugyija. A pár közben pózt váltott, a nő a férfin lovagolt. Félre húztam a nőm bugyiját és a csiklóját simogattam. Fogta a kezem és két újam a nedves puncijába nyomta. Felém fordul és a fülembe súgta: - Most, itt akarlak!

Felálltam és letoltam a nadrágom, közben levette a bugyiját. A kerítésnek támaszkodott és széttette a lábait. Bedugtam a farkam a forró puncijába. Elégedetten felnyögött. A bal kezemmel megfogtam a mellét, a jobb kezemmel csikóját dörzsölgettem. Izgalmas volt közben egy másik párt nézni, ahogy ők is szexelnek. A nőm próbált csendben maradni, de nem tudott uralkodni a vágyain. Előre nyúltam a fejét oldalra fordítottam és befogtam a száját. Az újaimat kezdte harapdálni. A feje hátra bicsaklott, a teste vadul vonaglott. A térdemig folyt a puncijából a nedvesség. Kihúztam a farkam. Letérdelt elém a földre és tövig bekapta a farkam. A két kezével a seggemet markolta és lökdösött a szájába. Megfogtam a haját hátul a tarkójánál. Nem engedtem el míg az utolsó csepp is ki nem jött. Felállt és mindketten az ablak felé néztünk. A pár ott állt az ablakban és mosolyogva minket néztek. Sietve távoztunk.

komment

süti beállítások módosítása