Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Potenciaszervíz

Rengeteg ember kűzd potencia problémákkal, ezekre keresünk és találunk megoldást!

Címkék

Archívum

PotenciaSzervíz - ne aggódj, szexelj

2012.04.15. 18:18 EscortHungary

Romantika/Szerelem - NŐI szemmel

Romantika, szerelem


A nők szemében a szerelem és a romantika egy és ugyanaz.  A férfiak számára a romantika nem más, mint a vágyott nő iránti érdeklődés. És mivel a tartós kapcsolatokban a szex többnyire rutinná válik, ami a napi munka, a ház körüli tennivalók és a gyerekek ellátása közé ékelődik be, ezért szinte teljesen hiányzik belőle a szenvedélyesség. Ez a férfiakat sokkal kevésbé zavarja, mint a nőket.


Aki több romantikát akar az életében, tudni kell, mit tehet a maga részéről, hogy kedvese olyan férfivá váljon, akivel jó szeretkezni.
 Az első és legnagyobb probléma az IDŐ. Manapság annyira agyonhajszolódunk, hogy a legtöbben észre sem vesszük, hogy nincs egyetlen percünk sem élvezni azt az életet, amelynek megteremtésébe összes erőnket fektetjük. Pedig a romantika életbevágóan fontos, a fiatal lánynak, a hivatásának élő felnőtt nőnek, a dolgozó, gyerekeket nevelő családanyának egyaránt. Lépj ki tehát  a taposómalomból. Csináljunk fontossági sorrendet,  nem baj, ha nem vagyunk tökéletesek a háztartásban. A rendetlen lakás ugyanúgy nem főben járó bűn, mint ahogy a konyhakész étel sem, vagy ha igénybeveszel néha külső segítséget, takarítót, babysittert,  és ezzel megspórolsz pár órát. Ereszd lejjebb a mércét a kevébé fontos területeken, és tartogad erődet életed fontosabb érzelmi területeire.

Régóta él az a közhit, hogy a férfiak többet tudnak a szexről, mint a nők. Legalább is ezt az üzenetet kapják a nők finom utalások és direkt közlések formájában egyaránt. Pedig ebben általában csalódniuk kell. A szex legyen téma köztetek, és mondd meg hogyan szereted, hiszen ő sem gondolatolvasó, és bármennyire szeret is, teste a tiedtől nagyon különbözően működik, így hiába próbálna a saját természetrajzából következtetni.

Nincs kedvszegőbb dolog egy férfi számára, mint ha partnere nem reagál. Neki ugyanannyira fontos, hogy izgalmat váltson ki, mint neked, hogy gyengédséget válts ki. Ezért van megbántva, ha ez nem sikerül. Kerüld el a feleségek ősrégi csapdáját: ne hagyd, hogy az udvarlás izgalma és az esküvő mámora után kapcsolatotok unalomba fulladjon. A továbbiakban is légy a titkos kedvese, flörtölj vele, csigázd fel érdeklődését. A férfiak jobban igénylik a változatosságot, mint a nők. S mivel tőlük is azt várják, hogy hűségesek maradjanak, ezért az izgalmat és a változatosságot ebben a kapcsolatban ajánlatos megkapniukKezdeményezz időnként te is, hadd lássák, hogy téged is érdekel a szex és ne kelljen mindig neki ajánlatot tennie.Fejezd ki szerelmedet szeretkezés közben is! Mondd el, mennyire izgalmas vele, és mi az, amit igazán nagyszerűen csinál. Egyszer a legjobb dolog is unalmassá válik, ezért ajánlatos keresni a változatosságot. Amikor csak lehet, gondosan készítsd elő az együttlétet, hogy olyan izgalmas és ünnepélyes legyen, mint annak idején. Engedd szabadjára fantáziádat, légy csábos, izgasd fel, add át magad az élménynek. Tegyél meg mindent, hogy érezze, szerető erőfeszítései sikeresek, tényleg sokkal nagyobb a kedved, ha gyengéd, romantikus és bensőséges a közeledése.

Érdemes megtanulni, mi segít legjobban az érzelmi és testi örömök előcsalogatásában - abban, hogy az egymás iránti szeretet és az egymás testében felfedezett izgalom,  igaz gyönyörrel töltse meg az együttléteket.

(egy bizonyos idő elteltével újdonságokat is érdemes behozni egy kapcsolatba, mint a szexuális "játék"eszközök, szerepjátékok, új helyszínek, amikkel igen változatossá lehet tenni a már-már megszokásból lefolytatott együttléteket)